Mezőkövesdi játszótéren biofűvel bódította a fiúkat

A gyanúsított maga is fogyasztotta az új pszichoaktív anyagot
A gyanúsított maga is fogyasztotta az új pszichoaktív anyagot - © Fotó: ÉM
Mezőkövesd – Fiatalkorúaknak adta tovább az új pszicho­aktív anyagot.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyben a gyanúsított új pszichoaktív anyagot adott két fiatalkorú fiúnak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 26 éves mezőkeresztesi férfival szemben. A gyanúsított idén augusztus 25-én 11 óra körül, egy mezőkövesdi játszótéren új pszichoaktív anyagot fogyasztott, amit átadott két fiatalkorú fiúnak is, akik elbódultak a szertől.

Vádemelés előtt

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkövesdi Rend­őrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

ÉM


Illusztráció
Miskolc - A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert szerezett meg és adott tovább vásárlóinak Miskolcon. Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság L. Zsol...

Illusztráció
Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Járásbíróság ítéletet hozott annak az öt vádlottnak az ügyében, akik az alsónadrágjukban csempészett új pszichoaktív anyagokkal kereskedtek Kazincbarcikán és környékén. Az ítélet szerint a vádlottak 2017 elején postafiókot nyitottak Lengyelországban, amely postafi...