Sokrétű, érdekes nap volt az Országos Vadásznap Putnokon

A vadászok mellett horgászok, íjászok, solymászok és környezetvédő egyesületek is megjelentek az eseményen
A vadászok mellett horgászok, íjászok, solymászok és környezetvédő egyesületek is megjelentek az eseményen - © Fotók: Marosréti Ervin
Putnok – Széles spektrum képviseltette magát az idei Országos Vadásznapon.

A többezres vendégsereget felvonultató eseménynek borsodi helyszínként először Putnok adott otthont. A vadászok mellett horgászok, íjászok, solymászok és környezetvédő egyesületek is megjelentek az eseményen.

A megnyitó keretében kitüntetéseket adtak át, ifjú vadászokat avattak, és leleplezték a 2021-es, budapesti Vadászvilágkiállítás logóját is. A délutáni órákban színpadi programok szórakoztatták a látogatókat, de a kondérban, szabad tűzön főtt vadételek illata és íze is csábító volt.


A sportcsarnok területén pedig hazánkban egyedülálló trófeakiállítást tekinthettek meg az érdeklődők.

ÉM-ME


Szekeres József
Sajóvelezd, Putnok - Az Országos Vadásznap felravatalozott szarvasát Sajóvelezden, a Mocs-tetőn lőtték. A Háromkő-Bérc Vadásztársaság tagja, Szekeres József ejtette el azt a szarvasbikát, amelyet a vendégek előtt felravataloztak az Országos Vadásznapon. A nagy érdeklődéssel kísért putnoki program...

Országos vadásznap Putnokon
Putnok - A gömöri település jelesre vizsgázott rendezésből. A mögöttünk hagyott hétvégén már a 26. Országos Vadásznapot tartották meg, megyénkben viszont először találkoztak egymással az egyesületek tagjai és a meghívott vendégek. A putnoki rendezvényen az aktuális törvényi háttérről, a kormány á...Mezőkövesd.
BOON.HU


hirdetés