Rátámadtak az intézkedő rendőrökre Kövesden

Akt.:
A tárgyalás
A tárgyalás - © Fotó: Tóth Balázs
Miskolc – Másodfokon nem enyhítették és nem is súlyosbították a férfiak ítéletét.

A Miskolci Törvényszék az első és másodrendű vádlottak esetében – távollétükben – hozott határozatot, hiszen a harmad- és negyedrendű vádlottak tudomásul vették az elsőfokon hozott ítéletet.

Az ítélet

A Mezőkövesdi Járásbíróság a büntetett előéletű első rendű vádlottat négy év fegyházra és négy év közügyektől eltiltásra ítélte, a szintén büntetett előéletű másodrendű vádlott négy év börtönt kapott és négy évre eltiltották a közügyektől. A harmadrendű vádlottat a bíró két év szabadságvesztésre ítélte, öt évre felfüggesztve. A negyedrendű vádlott másfél év börtönbüntetést kapott, három évre felfüggesztve.

A vádlottak még tavaly novemberben sétáltak ittas állapotban hazafelé az utcán, s összetalálkoztak a másodrendű vádlott volt anyósával, akit szidalmazni kezdtek.

Könnygázt is alkalmaztak

Ezért szállt ki a rendőrség a már majdnem hazaérő csoporthoz. Amikor a járőrök igazoltatni akarták a másodrendű vádlottat, a többiek testvérük segítségére siettek, szidalmazták a járőröket, próbálták megütni őket, ruhájukat rángatták.

A járőrök könnygázt is alkalmaztak, hogy lecsillapítsák a kedélyeket.

ÉM-TB


Illusztráció
Miskolc - Testi kényszerrel sikerült az agresszivitásnak véget vetni. Nyilvános ülést tart hétfőn a Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa a szabályosan intézkedő rendőröket megtámadó vádlottak büntetőügyében. A Mezőkövesdi Járásbíróság által elsőfokon megállapított tények szerint 2017 novemberéb...

Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadtak Mezőkövesden - illusztráció
Mezőkövesd - Csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indult meg az eljárás azzal a három gyanúsítottal szemben, akiknek a bíróság az előzetes letartóztatását. A gyanúsítás szerint Mezőkövesden jogszerű rendőri intézkedés alatt vonták a gyanúsítottakat egy bejelentés...Mezőkövesd.
BOON.HU


hirdetés