Nem akarta elhagyni a bogácsi strandot, megharapta a polgárőröket

Illusztráció
Illusztráció
Bogács – A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy polgárőrökre támadó szlovák állampolgárságú férfival szemben indított.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 34 éves szlovák állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsított 2018. augusztus 21-én 20 óra után Bogácson, felszólítás ellenére sem akarta elhagyni a helyi strandfürdő területét. A férfi először a fürdő alkalmazottaira támadt, majd megrúgta és megharapta az odaérkező polgárőröket. Az időközben értesített rendőrök elfogták, majd előállították az agresszív férfit a rendőrségre, ahol beismerő vallomást tett.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

ÉM


Illusztráció
Kazincbarcika, Edelény - Rendőrökre támadó férfiakat ítélt börtönbüntetésre a Kazincbarcikai Járásbíróság - közölte a Miskolci Törvényszék szerdán az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az erőszakoskodók az elmúlt év májusában Edelényben, családi házuk udvarán támadtak rá a velük szemben inté...

Illusztráció
Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy 32 éves férfival szemben. A vádlott április 26.-án Tiszaújvárosban, egy hajléktalanokat segítő intézmény nappali melegedőjében tartózkodott, ahol az ételosztást követően szóvá...Mezőkövesd.
BOON.HU


hirdetés