Dél-borsodi teremtornát rendeztek

A tornagyőztes bogácsiak
A tornagyőztes bogácsiak - © Fotó: Bódi Krisztián
Mezőkeresztes, Mezőkövesd – Két nap, népes mezőny, sok mérkőzés és remek hangulat jellemezte a II. dél-borsodi teremlabdarúgó-torna hét végi küzdelmét, amelynek a mezőkövesdi városi sportcsarnok és a mezőkeresztesi csarnok adott otthont.

A kétnapos eseményen 32 együttes 6 csoportban küzdött, majd a kieséses szakasz következett. A döntőben a Bogács büntetőkkel nyert, a fürdővárosiak így megvédték címüket.

A 1. helyért

Bogács – Nyékládháza 0-0, büntetőkkel 3-2.

A 3. helyért

Mezőkeresztes – Mályi 2-2, büntetőkkel 3-2.

Különdíjak

A torna legjobb játékosa: Vámosi Csaba (Mezőkeresztes)
A torna gólkirálya: Czeglédi Márk (Bogács) 16 góllal
A torna legjobb kapusa: Zselenák Viktor (Nyékládháza)

A díjakat az ötletgazda-fővédnök, Tállai András adta át.

ÉM


Repül a labda, ki tudja, hol áll meg
Szerencs - Uray Attilára emlékeztek a szerencsi foci­torna résztvevői. Mezőkövesdi, sajóbábonyi, bőcsi, egri, tállyai és szerencsi focicsapatok fogadták el a meghívást arra a futballtornára, amelyet Szerencsen a Kulcsár Anita sportcsarnokában tartottak meg a város fiatalon elhunyt kiváló sportoló...

A szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó-játékvezetők csapata
Miskolc - A megyénkbeli játékvezetők együttese a tizenötödik helyen végzett. Tizennégy éves hagyomány, hogy minden év legelején megrendezik a Sípmesterek Fesztiválját. Három dunántúli helyszín után a közelmúltban Miskolc volt a házigazdája a 20 csapatos tornának (a 19 megye mellett Budapest indít...Mezőkövesd.
BOON.HU


hirdetés