„Az fájó, hogy háromszor vezetsz és csak egy pontot kapsz…”

Akt.:
Illusztráció - „Az fájó, hogy háromszor vezetsz és csak egy pontot kapsz...”
Illusztráció - „Az fájó, hogy háromszor vezetsz és csak egy pontot kapsz...”
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 4. fordulójában két meccset játszottak vasárnap.

Mezőkövesd Zsóry II – Hidasnémeti VSC 3-3 (1-1)

Mezőkövesd, 150 néző. V.: Tóth I T.

Mezőkövesd Zsóry II: Szentpéteri – Varjas Z., Koszta, Sike, Hudák, Kiss L., Ziegler (Pelyhe), Molnár M., Kalocsai (Koós), Földi (Bálint), Alves. Edző: Horváth Gábor.

Hidasnémeti: Szalma – Gaál (Fülöp), Hegedűs, Török, Menougong, Sirgely, Konya, Szurdok (Tóth), Polényi, Turoczi, Bortnyák. Edző: Susnyak Ladislav.

G.: Földi, Koszta, Varjas Z., ill. Menougong, Konya, Hegedűs. Jók: Sike, Hudák, Kalocsai, ill. Szalma (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Horváth Gábor: – Nem erős túlzás ha azt mondom, hogy gólokkal kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést, kicsit élesebbnek kellett volna lennünk és akkor ez egy sima meccs. Az fájó, hogy háromszor vezetsz és csak egy pontot kapsz… A középpályán ennyi technikai hibával nem szabad játszanunk, de a pálya mérete és minősége sem tette lehetővé a futballt, de nem ezen múlott. Meg voltak a helyzeteink, amiket nem rúgtunk be.

Bóni Tamás, elnök: – Közönségszórakoztató mérkőzésen a múlt nagy játékosai, a jelen és talán a jövő reménységei egy jó kis mérkőzést produkáltak. Csapatunk tartását mutatja, hogy háromszor is egyenlíteni tudtunk. További sok sikert a hazaiaknak.


Edelényi FC – Parasznya 6-1 (2-1)

Edelény, 200 néző. V:: Nagy L.

Edelény: Lövey (Király) – Jancsurák (Figeczki), Zavodni, Tóth N., Komjáti, Sikur, Kótai (Burinda), Fűzi (Táncos), Tasi (Mészáros), Hegedűs, Pataki. Edző: Szlifka Csaba.

Parasznya: Farkas (Dálnoki) – Szabó D. (Prodán), Mészáros, Tóth T., Illés (Horváth), Titkó, Kovács B. (Szárnya), Vámosi, Nagy D., Hegedűs, Kovács Á. Edző: Bodnár József.

G.: Sikur (3), Kótai, Tóth N., Hegedűs, ill. Szabó D. Jók: Hegedűs (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki. Ifi: 7-1.

Szlifka Csaba: – A szerdai kupasiker lendületet adott nekünk a gólok mellett számtalan helyzetet és büntetőket is kihagytunk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Bodnár József: – Gratulálok az Edelénynek, nem történt semmi, csak nyert a jobb csapat. Nem történt tragédia. A második félidőben elfogytunk darabra, hitben és erőben. Nem adjuk fel, nekünk nem az Edelénnyel kell versenyt futni.

ÉMMezőkövesd.
BOON.HU


hirdetés