„Izgalmas mérkőzés volt, igazságos döntetlennel…”

Akt.:
Mezőkövesd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok
Mezőkövesd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok - © Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 18. fordulójában lejátszott, 0-0-ás döntetlennel zárult Mezőkövesd Zsóry FC vs. Diósgyőri VTK találkozó után a hazaiak vezetőedzője Kuttor Attila, és a vendégek szakmai igazgatója Bódog Tamás értékelte a látottakat.

Kuttor Attila (Mezőkövesd Zsóry): – Azt gondolom, hogy a mai meccsen is odatette magát csapatunk, és harcolt az utolsó pillanatig, és nem csak harcolt, hanem a meccs nagy részében jól is futballozott, a mi akaratunk érvényesült a mérkőzés nagy részében. Több lehetőségünk is volt, illetve nekünk voltak először nagyobb lehetőségeink. Tudtuk, hogy DVTK fizikálisan jó csapat, mi futballal szerettünk volna föléjük kerekedni. Az első félidőben kerestük ellenfelünkön a fogást, hogy mivel tudnánk föléjük kerekedni, azt gondolom meg is találtuk. Azzal nyerhettünk volna, hogy ha lehetőségeinkből kihasználunk egyet. Soha nem kértünk segítséget, de amiért megharcoltunk, azt meg kell kapni, pláne a mi helyzetünkben, gondolok itt a második félidőre elejére, elég lenne megnézni Novák lábát.


Ön szerint hányadik helyen végez a Mezőkövesd Zsóry FC a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): – Izgalmas mérkőzés volt, igazságos döntetlennel, az első félidőben uraltuk a meccset, a végén a Mezőkövesdnek voltak lehetőségei. Természetesen a magas emberei révén a pontrúgások mindig veszélyt jelentettek. A második félidőben nem éreztem a Mezőkövesden, hogy veszélyt jelentene a kapunkra, annak ellenére, hogy odaértek pontrúgásból, hogy ott voltak. Ha úgy nézem, hogy mit hagytunk ki, akkor lehetne hiányérzet, de ha azt nézem, hogy mi volt mind a két oldalon, akkor reális a döntetlen. Három vereség után vagyunk, többért jöttünk, de 1 pontot szereztünk.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mezőkövesd, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 18. fordulójában két élvonalbeli megyei csapatunk, a Mezőkövesd Zsóry, és a Diósgyőri VTK együttese csapott össze 15.30 órától Mezőkövesden. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I,...