Mezőkövesd-Zsóry SE – Már túl a “halottasház” érzésen

Akt.:
Mezőkövesd-Zsóry SE - Már túl a "halottasház" érzésen
Mezőkövesd-Zsóry SE - Már túl a "halottasház" érzésen
Mezőkövesd – Vasárnap 15 órától Mezőkövesd-Zsóry SE – Orosháza FC mérkőzésre kerül sor a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában.

Véber György, a mezőkövesdiek trénere: – Természetesen nem voltunk boldogok, hogy a múltkor kikaptunk Balmazújvárosban, és ezzel megszakadt a veretlenségi szériánk. Két napig úgy éreztem magam, mintha halottasházban lennék, mintha nem hat győzelem és egy vereség állna a nevünk mellett, hanem fordítva. Szerencsére ez az érzés már elmúlt, az élen állva, négy pont előnnyel megyünk bele a következő mérkőzésbe. Ugyanakkor nagyon kell figyelnünk, mert a fór hamar elolvadhat… Az Orosházát masszív védekezésre képes csapatnak tartom, viszont hektikusak ezen a téren, mert az egyik olyan együttes, amelyik eddig a legtöbb gólt kapta. Úgy gondolom, saját alapjátékunkat nyújtva, több jó egyéni teljesítménnyel itthon tarthatjuk a három pontot.

Az MSE-ben Irhás keresztszalag-szakadás miatt műtét előtt áll, Lipusz sérült, ő előreláthatólag két-három hét múlva lehet egészséges.

A kövesdiek várható összeállítása: Szántai – Hegedűs, Elek, Lakatos, Éles – Dobos, Sigér, Bognár – Jeremiás, Hamar, Bogdány.

Az edző tippje: 2-0.