Mezőkövesd Zsóry FC: nyerni szeretnének Kisvárdán is

Akt.:
Hazai siker után idegenben is győznének
Hazai siker után idegenben is győznének
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC együttese a Kisvárda-Master Good csapatához látogat Kisvárdára, a vasárnap 15.10-től kezdődő összecsapásra.

Labdarúgó NB II, 24. forduló

Kisvárda-Master Good – Mezőkövesd Zsóry FC

(Kisvárda, vasárnap, 15.10 – a televíziós közvetítés miatt)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Minden mérkőzésre ugyanúgy készülünk, illetve megpróbálunk a lehető legjobban fölkészülni az ellenfélből. Bárhol lépünk pályára, nyerni szeretnénk, és így lesz ez hétvégén is. A nagyobb vesztenivalója jelenleg a Kisvárdának van, úgy tudom, nekik volt céljuk a bajnokság előtt az NB I-be kerülés. Nagyon jó érzés, hogy szurkolóink elkísérnek bennünket idegenbe, s megpróbálnak mindent elkövetni azért, hogy otthon érezzük magunkat. Mindig vannak problémák a csapatnál, a sport sérülésekkel jár. Azok a játékosok, akik eddig pályára léptek, idáig is mindent elkövettek annak érdekében, hogy eredményesen jöjjünk le onnan, egészen biztos vagyok abban, hogy ezúttal Kisvárdán is így lesz.

A mezőkövesdieknél Hegedűs D. sérült, nem szerepelhet, eltiltott játékosuk pedig nincs.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Dombó – Vági, Szeles, Szilvási, Fótyik – Tóth B., Szatmári L. – Molnár G., Nicorec (Tajthy), Heffler N. (Sós B.) – Frőhlich.