Mezőkövesd Zsóry FC: Vereség az utolsó pillanatban

Akt.:
Mezőkövesd Zsóry FC vs. FC Chayka
Mezőkövesd Zsóry FC vs. FC Chayka - © Fotó: mezokovesdzsory.hu
Belek, Mezőkövesd – A törökországi Belekben lejátszotta második felkészülési meccsét is a Mezőkövesd Zsóry FC csapata, az ellenfél az orosz III. osztályú FK Csajka együttese volt.

A szombat délelőtti felkészülési mérkőzésen a Mezőkövesd a 35. percben Koszta góljával szerzett vezetést (1-0), ám az orosz csapat a 70. és a 90. percben szerzett gólokkal megfordította a mérkőzést (1-2).

Felkészülési mérkőzés:

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Chayka 1-2 (1-0)

Mezőkövesd Zsóry FC, I. félidő: Szalay – Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai – Oláh, Mlinar, Iszlai – Koszta, Novák, Bognár
II. félidő: Szalay – Lázár, Pillár, Fótyik, Szalai – Varjas Z., Tóth, Cseri – Baracskai, Földi, Varjas L.

Kuttor Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: -Hasznos meccs volt, elérte a célját ez a felkészülési találkozó. Két csapatot küldtem ma is pályára, a második félidőben így sok fiatal labdarúgó kapott szerepet, sőt a kapuban egész meccsen egy fiatal kapus állt. Játékosaim betartották a taktikai utasításokat, jól mozgott együtt a csapat, de sajnos a mérkőzés hajrájában két buta gólt kaptunk. Nagy terhelést kaptak a keret tagjai, mindenki jól és becsületesen dolgozik. Még négy edzőmeccs vár ránk itt Törökországban igyekszünk ebből a legtöbbet kihozni. Továbbra is bizakodó vagyok a tavaszi folytatást és a leendő erősítéseket illetően. Bízom benne, hogy még érkeznek új labdarúgók hozzánk és tovább nő a versenyhelyzet a csapaton belül.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Belek, Mezőkövesd - Pénteken délután felkészülési mérkőzést játszott a Törökországban edzőtáborozó Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata, amely győzelmet aratott. Mezőkövesd Zsóry FC – FC Stal (ukrán I. o.) 2-1 (1-0) Mezőkövesd Zsóry FC, az 1. fél­időben: Dombó – Farkas D., Hudák, Katan...