Mezőkövesd Zsóry FC: Tanulni a hibákból

Mezőkövesd Zsóry FC: Tanulni a hibákból
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Ceglédi VSE együttesét fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Ceglédi VSE (szombat, 19.00)

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Azt nagyon sajnálom, hogy elrontottuk az előző fordulóban a Soroksár elleni meccset, és csak egy pontot szereztünk. Az első félidő miatt van hiányérzetem, mert ha végig olyan nyomást gyakoroltunk volna ellenfelünkre, mint a második játékrészben, akkor megnyerhettük volna azt a meccset. Remélem, ebből tanultunk, és a mostani mérkőzésen az elejétől magas fordulatszámon játszunk majd. A Cegléd elleni meccs is hasonlóan nehéz lesz, mint a Soroksár elleni volt, de nekünk itthon kell tartanunk a három pontot. A mai futballban a csapatok mindegyike szervezett játékra képes, emiatt nincs sok helyzet, éppen ezért a kínálkozó lehetőségeket ki kell használnunk. Láttam a Ceglédet élőben, készülünk is belőlük, de nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk, azzal, hogy győzelemre hozzuk ezt a bajnokit.

A kövesdi csapatban Bajzát és Kunsági bajlódott a héten kisebb sérülésekkel, de lehet, hogy ennek ellenére vállalni tudják a játékot.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági (Dombó) – Hegedűs Cs., Dvorschák, Szeles, Sváb – Hegedűs D., Takács, Tajthy, Kulcsár, Molnár G. – Balajti (Máté).Sporthírek