Mezőkövesd Zsóry FC: rangadó következik a ZTE ellen

Mezőkövesd Zsóry FC: rangadó következik a ZTE ellen
© Fotó: Tóth Balázs/archív
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Csank János által irányított Zalaegerszeg vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC csapata vasárnap délután.

Labdarúgó NB II, 18. forduló

Zalaegerszegi TE – Mezőkövesd Zsóry FC (Zalaegerszeg, vasárnap, 18.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Mi mindig nyerni szeretnénk, bárhol játszunk, persze az ellenfél is megtesz mindent ennek érdekében. Minden csapatnál mások a játékosok, a futballról alkotott elképzelések. A saját játékunkat akarjuk játszani, s azt ráerőltetni a Zalaegerszegre. Majd meglátjuk, hogy ki kerekedik felül, remélem, hogy nem csak a szerencse fog dönteni. Nekünk mindenképpen nyernünk kell, ez a Vác ellen tíz emberrel sikerült, ez mutatta a csapat erősségét, s azt, hogy jó úton járunk. Voltak kisebb sérülések, betegségek, ezért csak szombaton jelölöm ki, hogy kik lesznek az utazó keret tagjai, de plusz embereket is viszünk. Azt, hogy kik kezdenek vasárnap este, csak a mérkőzés előtt döntöm el.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a Balmazújváros elleni hazai mérkőzésen kiállított Horváth T.-t egy bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, így Zalaegerszegen nem léphet pályára.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható összeállítása: Dombó – Vági, Szeles, Devecseri, Fótyik – Tóth B., Hegedűs D. – Molnár G., Szatmári, Heffler – Fröhlich.

-ÉM-