Mezőkövesd Zsóry FC: Rangadó a Szolnokkal

Mezőkövesd Zsóry FC: Rangadó a Szolnokkal
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 5. fordulójában a Szolnoki MÁV FC-t fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Szolnoki MÁV FC (Mezőkövesd, szombat, 19.00)

Benczés Miklós, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Több helyzetet kell kialakítanunk, mint azt legutóbb Sopronban tettük, ahol a múlt héten csak 0-0-t értünk el. A lehetőségek kidolgozás egy dolog, ha ezek beváltásába hiba csúszik, akkor elmaradnak a győzelmek. Sajnáltam is a két elhullajtott pontot, amelyek értékes egységek lettek volna a végelszámoláskor. Aktuális ellenfelünk, a Szolnoki MÁV FC élcsapatnak számít az NB II-ben. Sikerült együtt tartaniuk tavalyi alakulatukat, sőt még igazoltak ki, és tudomásom szerint céljuk az NB I-es tagság kiharcolása, csakúgy, mint nekünk. Éppen ezért igazi rangadó várható és bízom benne, hogy csapatom kivívja a győzelmet. A pontok sorsát a pillanatnyi forma döntheti el, közönségünk támogatásával pedig nekünk kell felülkerekednünk.

A mezőkövesdiek közül Nánási kiállítása miatti eltiltását tölti, nem szerepelhet. A vezetőedző továbbá nem számíthat a sérült Tóth L.-re és Harsányira sem.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett csapata: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Szeles, Polényi G. – Hegedűs D., Takács P. – Rácz, Molnár G. – Heffler, Bajzát.
hirdetés


hirdet�s