Mezőkövesd Zsóry FC: Pintér Attila szívesen beszél, majd, ha lesz miről

Akt.:
Pintér Attila néhány napja még a feljutást ünnepelte, de a folytatás még kérdéses volt hétfőn este
Pintér Attila néhány napja még a feljutást ünnepelte, de a folytatás még kérdéses volt hétfőn este
Mezőkövesd – Még mindig nem lehet tudni, hogy Pintér Attila marad-e a matyó­városiak vezetőedzője.

Lassan tíz napja már, hogy ismét feljutott az NB I-be a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapata. A társulatot Pintér Attila volt szövetségi kapitány – aki a télen vette át Benczés Miklós lemondása után a beugróként a csapatot irányító Tóth László után az együttes irányítását – huszáros tavaszi szerepléssel vezette a legjobbak közé. A szakvezető korábban fél plusz egy éves szerződést kötött a sárga-kékekkel, így arra lehetett számítani, hogy a felek, tekintettel a soron következő pontvadászat július 16-i kezdetére, viharos gyorsasággal megállapodnak a folytatásról.

Napok óta

Akik ismerik a mezőkövesdi „erőviszonyokat”, jól tudják, hogy a trénerrel Tállai András, a Mezőkövesd Zsóry FC-t tulajdonló Mezőkövesdi SE elnöke tárgyal. A civilben a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkári tisztségét betöltő politikust – hivatali elfoglaltsága miatt – hétfőn nem értük el, Hagyac­ki Józsefet, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója tegnap este viszont felvette a telefonját.

– Nincs semmilyen érdemi hírem – mondta a vonal végén.

A nevét megnevezni nem kívánó stábtagtól annyit tudtunk meg, hogy a keret tagjai holnap vagy holnapután találkoznak, az alapozást a tervek szerint ekkor kezdik – az viszont jelenleg még nem ismeretes, hogy kivel és kikkel. Az idő mindenesetre sürgeti a kövesdieket, hiszen az NB I-es csapatok többsége már javában tréningezik, és kereteik is hetek óta formálódnak. A matyóvárosi játékosok most még a szabadságukat töltik és otthon várják az arról szóló értesítést, hogy mikor kell a stadionban először megjelenniük.

Nincs híre…

Hétfőn este felhívtuk Pintér Attila volt vagy Mezőkövesden maradó vezetőedzőt, aki nagyon szívélyes volt, de csupán ennyit közölt:

– Ha lesz olyan információm, amit meg tudok osztani a szurkolókkal és a lap olvasóival, nagyon szívesen megteszem.

Információink szerint a klubelnök Tállai András ma elutazik a labdarúgó-Európa-bajnokságra, így Mezőkövesden kevés idő maradt arra, hogy pontot tegyenek a szakvezetői kérdést megválaszolandó mondat végére.

Kolodzey Tamás


Mezőkövesd Zsóry FC: Három év alatt háromszor jutott fel a honi élvonalba

Mezőkövesd – Ritka „bravúrral” büszkélkedhet Polényi Gábor, a matyóvárosiak labdarúgója.

Mezőkövesd Zsóry FC: A hátrányból kell előnyt kovácsolni az élvonal Borsod megyei újoncánál

Mezőkövesd – A vezetőedző „ügyének” végére a héten mindenképpen pontot kell tenni.

A váci pofon ébresztette fel az NB I-be felkerült Mezőkövesd Zsóry FC csapatát

Mezőkövesd – Egy-két napon belül kiderül, hogy Pintérrel, vagy nélküle folytatja a Mezőkövesd.

A csapat mulatott, az edző zokogott Mezőkövesden

Mezőkövesd – Három év után újra NB I-es labdarúgócsapata van a matyóknak. A Mezőkövesd Zsóry FC vasárnapi feljutást követően hatalmas bulival ünnepeltek Mezőkövesden, nem maradt ki a “Nézését, meg a járását” sláger Jolly előadásában, Pintér Attila vezetőedző pedig zokogva nyilatkozott.

Mezőkövesd Zsóry FC: Örömkönnyek a mezőkövesdi stadionban

Mezőkövesd – Az álomból másodszor is valóság lett: a matyófocisták újra bekerültek az NB I-be.
hirdetés


hirdet�s