Mezőkövesd Zsóry FC: ott folytatnák, ahol abbahagyták

Mezőkövesd Zsóry FC: ott folytatnák, ahol abbahagyták
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 23. fordulójában a Szeged 2011 együttese ellen lép pályára a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája szombaton este Mezőkövesden.

Mezőkövesd Zsóry FC – Szeged 2011 (Mezőkövesd, szombat, 19.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk az itthoni sorozatunkat. Gyirmóton nem érdemelt a csapat vereséget, mindent megtett a győzelemért, de az élet ilyen, egyszer velünk van a kapufa, máskor nem. Nagyon jó mérkőzés volt, ahol a szerencsésebb fél nyert. Fájt, de túl kellett tennünk magunkat rajta, és a következő feladatra kell koncentrálnunk. Szombaton este úgy kell játszanunk, mint eddig. Remélem, hogy minél több szurkoló kijön a mérkőzésre és segít bennünket. Köszönjük azoknak a drukkereknek, akik elkísértek bennünket Gyirmótra is, mindannyiunknak felemelő érzés volt a buzdításuk. Kijelenthetem, hogy a szurkolók és a csapat egymásra talált. Szombaton a Szegedet fogadjuk, amely fegyelmezett csapat, ezt bizonyítja az is, hogy a tabella első felében tanyáznak. Mi azonban magunkkal foglalkozunk és saját, higgadt játékunkat nyújtva mindent megteszünk a három pont megszerzéséért.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Dombó – Vági, Szeles, Szilvási, Fótyik – Tóth B., Hegedűs D. – Molnár R., Rácz F., Szatmári – Frőhlich.
hirdetés
hirdet�s