Mezőkövesd Zsóry FC: nem feltartott kézzel mennek

Idegenbe utaznak a mezőkövesdiek
Idegenbe utaznak a mezőkövesdiek - © Fotó: Tóth Balázs
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 22. fordulójában a Gyirmót FC Győr vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája szombaton délután.

Gyirmót FC Győr – Mezőkövesd Zsóry FC (Győr, vasárnap, 17.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Úgy várjuk a Gyir­mót elleni találkozót, mint a többit. Felkészülünk a kisalföldiekből, megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, rájuk erőltetni a miénket. Meglátjuk, kinek sikerül jobban, nekünk vagy a hazaiaknak. Szombaton lesz az utolsó edzésünk, akkor derül ki, hogy kire lehet számítani. Vannak gondjaink, de bízom abban, hogy akik rendelkezésre állnak, meg tudják oldani a feladatot. Végig százszázalékosan kell koncentrálnunk a nagyon jó eredményhez. Mindenki tudja, hogy a Gyirmót a legrutinosabb és a legtapasztaltabb kerettel rendelkezik. Náluk játszik például a volt NB I-es gólkirály, Simon Attila, a nemzetközi tapasztalattal rendelkező kapus, Sebők Zsolt és még sorolhatnám. Ők korábbi élvonalbeli csapatukban is meghatározók voltak, ez azonban nem jelenti azt, hogy feltartott kézzel megyünk hozzájuk.

A mezőkövesdieknél Devecseri sérült, eltiltottjuk viszont nincs.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Dombó – Vági, Szeles, Szilvási, Fótyik – Tóth B., Hegedűs D. – Molnár G., Rácz F. (Sós B.), Szatmári L. – Frőhlich.
hirdetés


hirdet�s