Mezőkövesd Zsóry FC: Négy új érkező

Akt.:
Mezőkövesd Zsóry FC: Négy új érkező
Mezőkövesd Zsóry FC: Négy új érkező - © Fotó: mezokovesdzsory.hu
Mezőkövesd – Négy játékossal erősítette meg keretét a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt csapata, ketten Debrecenből érkeznek.

Az elmúlt napokban négy labdarúgóval is szerződést a Mezőkövesd Zsóry FC. Mihai Nicorec a Győr színeiben 47 élvonalbeli találkozón 5 gólt szerzett, a 2013/2014-es szezonban a győriek NB III-as csapatában jutott szóhoz hét alkalommal. Az őszt a román másodosztályú Farul Konstancában töltötte, ahol 11 mérkőzésen lépett pályára. Másfél évre kötelezte el magát Mezőkövesden.

Egyaránt Debrecenből érkezik Sós Bence és Szilvási Péter. Sós a középpályán játszik, Debrecenben tavaly tavasszal mutatkozott be az NB I-ben, ahol még három mérkőzésen szerepelt. Ősszel az NB III-ban 12 mérkőzésen négy gólt rúgott a 21 éves játékos. szintén 1994-es születésű Szilvási Péter, aki védő poszton játszik. Ő még Debrecenben nem szerepelt az első csapatban, az NB III-ban ősszel 12-szer jutott szóhoz. Korábban Németországban, a Fürth csapatában is játszott a nyíregyházi futballista. Mindketten kölcsönbe érkeznek a szezon végéig.

Fröclich Roland több élvonalbeli csapatban megfordult, a 26 esztendős csatár játszott az MTK-ban, Pécsett, legutóbb pedig Pakson szerepelt, s hatszor lépett pályára. Ő két és fél évre kötelezte el magát a Mezőkövesd Zsóry FC-hez.

Forrás: mezokovesdzsory.hu
hirdetés


hirdet�s