Mezőkövesd Zsóry FC: Megtörni a hazai átkot

Akt.:
Mezőkövesd Zsóry FC: Megtörni a hazai átkot
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 14. fordulójában a Siófokot látja vendégül a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

Mezőkövesd Zsóry FC – BFC Siófok (szombat, 16.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC megbízott vezetőedzője: – A csapatot frusztrálja az a sorozat, amely immáron négy hazai mérkőzés óta tart. Ezek közül egyiket sem nyertük meg, sőt hármat elveszítettünk. Most mi vagyunk az esélyesek, a tudásunk és a táblázaton elfoglalt helyünk alapján egyaránt felénk billen a mérleg nyelve. A gárdán látható, hogy remek erőben van, de a pluszt a lelki tényezők adhatják. Ilyen például az, ha a mérkőzés korai szakaszában sikerül gólt szereznünk. Mert bármit mondhat az edző – legyen az Benczés Miklós vagy Tóth László –, hitelességét csak a győzelmek és a pontok száma igazolja vissza. Érdekesség, hogy az elmúlt hetekben is rendre fölényben játszottunk, egy kivételével minden statisztikai mutató alapján riválisaink fölé kerekedtünk – egyedül a gólok számában nem. Most végre át kell lendülnünk a holtponton és diadalmaskodnunk kell, egyszerűen nincs más választásunk.

A hazaiaknál az öt sárga lapos Fótyik nem szerepelhet, Hegedűs D. és Tóth L. sérült, Bajzát viszont felépült és minden bizonnyal szerepet kap az összecsapáson.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett várható összeállítása: Dombó – Nagy J., Nánási, Devecseri, Polényi G. – Szeles, Tamási Zs. – Molnár G., Rácz, Heffler – Máté (Bajzát).