Mezőkövesd Zsóry FC: Már 3-0 is volt…

Küzdelem ben nem volt hiány a Mezőkövesd - Gyirmót mérkőzésen
Küzdelem ben nem volt hiány a Mezőkövesd - Gyirmót mérkőzésen - © Fotó: Tóth Balázs
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 29. fordulójában a Gyirmótot fogadta a Mezőkövesd Zsóry FC csapata pénteken délután.

Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – Gyirmót FC Győr 3-3 (3-1)

Mezőkövesd, 900 néző. V.: Pintér.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Búrány, Nánási, Gengeliczki, Sváb – Szeles, Takács P. – Molnár (Lukács, 92.), Tajthy, Baracskai (Balajti, 63.) – Bajzát (Ízing, 83.). Megbízott vezetőedző: Varga Attila.
Gyirmót FC Győr: Somogyi – Nagy S., Balog Z., Lázár, Kiss M. (Madarász, 51.) – Cseri, Papp K. – Varga R. (Présinger, 34.), Magasföldi (Oross, 81.), Beliczky – Bobál G. Vezetőedző: Sisa Tibor.

3. perc: Bajzát betört a 16-oson belülre, egy csel után jobbról átívelte a labdát, Molnár G. pedig jókor érkezett, és 5 méterről a kapu bal oldalába fejelt, 1-0.
14. perc: Búrány labdájával Bajzát elfutott a jobb oldalon, középre gurított, Molnár G. pedig ballal, 11 méterről a jobb alsó sarokba helyezett, 2-0.
30. perc: Takácsot buktatta a 16-oson belül Balog Z., a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Takács értékesítette, a jobb alsó sarokba lőtt, 3-0.
45. perc: Beliczky az ötös bal oldaláról a kapu elé játszott, a labda Szeles lábáról perdült a hazai kapu közepébe, öngól, 3-1.
54. perc: Magasföldi 20 méteres szabadrúgása után a labda megpattant a hazai sorfalban álló Baracskain, s a játékszer Dombó kezét érintve jutott a kapuba, öngól, 3-2.
72. perc: Nánási buktatta Beliczkyt, a játékvezető 11-est ítélt, Madarász bal sarokra tartó lövését azonban gyors vetődéssel mentette Dombó.
91. perc: Cseri beadása után Bobál G. válláról került a labda a hazai kapu jobb oldalába, 3-3.

Jók: Dombó, Molnár G., Bajzát, ill. Cseri, Magasföldi, Bobál G.


Varga Attila: – Nagyon sajnálom a csapatot, mert minden tagja keményen dolgozott a három pontért. Jó iramú és kitűnő meccset játszotunk, melynek első félidejében a nyílt futballal megleptük ellenfelünket. A Gyirmót a szünet után ránk erőltette akaratát, mi pedig nem tudtuk megtartani előnyünket, ezért kénytelenek vagyunmk megelégedni az egy ponttal.

Sisa Tibor: – Igyekeztem a legtöbb rutinos játékost a csapatba tenni, mert tudtam, hogy ilyen kiélezett helyzetben remeghetnek a lábak, és ez sajnos be is következett. Jelentős hátrányból viszont felálltunk, keményen küzdöttünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, és közelebb álltunk a győzelemhez, de ez nem boldogít bennünket…