Mezőkövesd Zsóry FC: Kulcsár nélkül folytatják

Balajtiék a Csákvár ellen meccselnek szombat este
Balajtiék a Csákvár ellen meccselnek szombat este - © Fotó: ÉM-archív/Tóth Balázs
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 26. fordulójában a Csákvár együttesét fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Aqvital FC Csákvár (Mezőkövesd, szombat, 19.00)

Lucsánszky Tamás, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Nagyon szeretném feledtetni a zalaegerszegi fiaskót és ezt a játékosok is így gondolják. A hét közben nem tudtunk emelt fővel járni, ennek súlyát a fiúk is átérzik. Nem adtuk fel a harcot, helyzetünk azonban nincs a saját kezünkben, de ez nem befolyásol minket, a Csákvár ellen természetesen a 3 pont megszerzése, a jó és az eredményes játék a célunk.

Újság a csapat háza táján, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége április 30-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Kulcsár Kornéllal. Az irányító középpályás tavaly augusztusban kölcsönbe érkezett a Haladás együttesétől, s szerződése június 30-án járt volna le. Kulcsár 26 bajnoki- és kupamérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, ezeken négy gólt szerzett. A középpályás legutóbb a zalaegerszegi, 4-0-ás vereséggel végződött mérkőzésen szerepelt, amelyen kiállították, s az MLSZ fegyelmi bizottságának döntése alapján egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A hazaiaknál Hegedűs D. és Bajzát is sérült, így nem szerepelhetnek.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható összeállítása: Kunsági – Hegedűs Cs., Dvorschák, Gengeliczki, Sváb – Szeles, Tajthy, Takács P. – Molnár G., Máté, Balajti.