Mezőkövesd Zsóry FC: Konditeremben és műfüvön “harcoltak” a mínuszokkal

Pintér Attila vezetőedző bemutatkozó „székfoglalóját” tartja az öltözőben. Jobbról Hagyacki József, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója áll
Pintér Attila vezetőedző bemutatkozó „székfoglalóját” tartja az öltözőben. Jobbról Hagyacki József, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója áll - © Fotó: Tóth Balázs
Mezőkövesd – Hétfőn délelőtt elkezdte az alapozást a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó­csapata.

A matyóvárosiak délelőtt találkoztak a most is épülő-szépülő sporttelepükön, ahol először elhangzottak az ilyenkor szokásos jókívánságok, majd Pintér Attila vezetőedző Hagyacki József ügyvezető igazgató társaságában az öltözőben tartott „székfoglalót”, majd a műfüves pályára vezényelte együttesének tagjait (akik a klubházban lévő konditermet is meglátogatták), s munkájában Farkas József pályaedző és Ulbert Tibor kapusedző segítette. A sárga-kékek programjában – csütörtök és szombat kivételével – heti két foglalkozás szerepel.

IMG_6372

Minden ötös

– Azt még nem tudom megmondani, hogy edzőtáborba utazunk-e vagy sem – mondta ifj. Tállai András, a kövesdiek technikai vezetője. – Mivel sporttelepünkön és a városban minden feltétel adott, megítélésem szerint minimális az esélye annak, hogy bárhová útra kelünk. Az első napon nem hiányzott senki, bár keretünk közel sem végleges. Több játékos neve mellett kérdőjel van, és csak az elkövetkezendő napokban vagy hetekben dől el a sorsuk.

IMG_6393

Mátét elviszik?

A technikai vezetőnek ezután szóba hoztuk Wittrédi Dávidot és Máté Jánost, mire ifj. Tállai András így felelt:

– Előbbivel tárgyalunk, megbeszéléseink még tartanak, így egyelőre nincs nálunk, utóbbi iránt pedig több élvonalbeli klub érdeklődik, a sorsa nem dőlt el.

A matyóvárosi sportvezető végezetül arról is beszámolt, hogy a papírforma szerint hat felkészülési összecsapásuk lesz, ezek közül négyet otthoni környezetben vívnak és csak kétszer vendégeskednek majd.

– Kolodzey Tamás –

Felkészülési mérkőzések

  • Január 23. (az időpont egyeztetés alatt): Mezőkövesd Zsóry FC – FC Hatvan
  • Január 23. (időpont később): Mezőkövesd Zsóry FC – Cigánd SE
  • Január 27. (időpont később): Mezőkövesd Zsóry FC – Ceglédi VSE
  • Január 30. (időpont később): DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC
  • Február 6., 11.00: MTK Budapest – Mezőkövesd Zsóry FC
  • Február 13., 14.00: Mezőkövesd Zsóry FC – Putnok FC

Mezőkövesdi névsorolvasás

Maradtak

Kapusok: Dombó Dávid, Rybansky Ladislav, Vasas Gergő.

Védők: Fótyik Dominik, Engel Alex, Dvorschák Gábor, Devecseri Szilárd, Nánási Balázs, Szeles Tamás, Nagy József, Polényi Gábor, Izing Martin (Kisvárda, kölcsönből vissza), Szalai Vilmos (Sopron, kölcsönben, sorsa kérdéses).

Középpályások: Tajthy Tamás, Tamási Zsolt, Rácz Ferenc, Hegedűs Dávid.

Támadók: Bajzát Péter, Molnár Gábor, Máté János, Heffler Norbert, Harsányi Zoltán, Tóth László, Csirmaz István (Felsőtárkány, kölcsönből vissza).


Távozott

Takács Péter (Békéscsaba 1912 Előre).


Érkeztek

Mihai Nicorec (Farul Constanta, középpályás), Tóth Bence (Szolnoki MÁV FC, középpályás, próbajátékon), Hosszú Levente (Veresegyház, kapus, próba­játékon).

hirdetés


hirdet�s