Mezőkövesd Zsóry FC: győztesen hagynák el a pályát

Akt.:
Mezőkövesd Zsóry FC: győztesen hagynák el a pályát
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 20. fordulójában a Szolnoki MÁV FC vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája szombaton este.

Szolnoki MÁV FC – Mezőkövesd Zsóry FC (Szolnok, szombat, 18.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője:– A csapat odatette magát eddig itthon és idegenben is, ezt akarjuk folytatni Szolnokon. Csak önmagunkat kell adnunk támadásban és védekezésben, igyekszünk ráerőltetni akaratunkat az ellenfelünkre, ahhoz, hogy ez sikerüljön, száztíz százalékot kell nyújtanunk. A Szolnok elleni mérkőzésre is úgy készültünk, ahogyan szoktunk és reményeim szerint megoldjuk a feladatot. Nem szabad elfelejteni, hogy olyan csapat otthonába megyünk, amely célként tűzte ki a feljutást, ők is mindent el fognak követni a három pontért. Győztesen, vagy emelt fővel szeretnénk elhagyni a pályát, ennek szellemében utazunk. Nagyon sajnálom Devecseri sérülését, mert stabil játékot nyújtott a védelem tengelyében. Viszont amíg nem áll rendelkezésünkre, megvannak azok a játékosok, akik meg tudják oldani a feladatot. Remélem, hogy három-négy hét alatt rendbe jön lába, ezért jól jön majd a kéthetes bajnoki szünet.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható összeállítása: Dombó – Vági, Szeles, Szilvási, Fótyik – Szatmári L., Hegedűs D. – Molnár G., Tóth B., Rácz F. – Heffler.