Mezőkövesd Zsóry FC: Egy nap, két edzőmeccs Törökországban

Akt.:
A bolgárok ellen kiálló mezőkövesdi együttes
A bolgárok ellen kiálló mezőkövesdi együttes - © Fotó: mezőkövesdzsory.hu
Mezőkövesd, Belek – Két edzőmeccset is játszott hétfőn a Törökországban edzőtáborozó Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata.

Kuttor Attila vezetőedző kétfelé osztotta a keretet, az egyikben lévők délelőtt az ukrán Sahtar Doneck U21-es gárdájával meccseltek, míg a „másik fele” délután a bolgár Pirin ellen. Koszta Márk kisebb sérülése miatt kihagyta az edzőmérkőzést.

“Egy ellenféltől sem féltem a csapatomat”

Kuttor Attila vezetőedző így értékelt:

– A délelőtti meccsen, ha az előrejátékban bátrabbak vagyunk, akkor eredményesebbek lehettünk volna az ellenfél kapuja előtt – nyilatkozta Kuttor Attila. A támadózónában nem mertünk játszani, passzolni, így meg kellett elégednünk a döntetlennel. A délutáni találkozón jól és taktikusan játszottunk, viszontláttam az edzéseken gyakoroltakat. Stabilan, jól mozgott együtt a csapat, a csapatrészek kisegítették egymást, emellett fegyelmezettek voltak a játékosaim. Nagyon jó körülmények között készülhetünk, a játékosaim remekül dolgoznak, pozitív vagyok a tavaszi szezont illetően. Egy ellenféltől sem féltem a csapatomat, biztos vagyok abban, hogy ha ezen az úton haladunk tovább, akkor nagyon sok öröme lesz ebben a gárdában szurkolóinknak.

Eredmények:

Mezőkövesd Zsóry FC – Sahtar Doneck U21 (ukrán) 1-1 (0-1)

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth – Lázár, Pillár, Fótyik, Szalai – Oláh, Varjas Z., Onana – Baracskai, Dao, Alex. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Gólszerző: Szalai.

Mezőkövesd Zsóry FC – OFC Pirin Blagoevgrad (bolgár) 2-1 (1-1)

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai – Tóth, Iszlai, Mlinar – Bognár, Novák, Cseri. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Gólszerző: Cseri (2).

Forrás: mezokovesdzsory.hu