Mezőkövesd Zsóry FC: A nyilvánosság ereje a Magyar Kupában

Mezőkövesd Zsóry FC: A nyilvánosság ereje a Magyar Kupában
Mezőkövesd – Az NB II-es Mezőkövesd Zsóry FC 15 órától a Békéscsaba 1912 Előre gárdáját fogadja saját, épülő-szépülő stadionjában a Magyar Kupában.

– Élvonalbeli csapat, televíziós találkozó, kitárulkozási lehetőség, vagyis extra motiváció – ezekkel a szavakkal vezette fel a kuparangadót Benczés Miklós, a matyóvárosiak vezetőedzője. – Azt nem állíthatom, hogy már túlléptünk a Gyirmót elleni bajnoki vereségen, ugyanis alapszabály, hogy a nyertes, de a vesztes összecsapások tapasztalatait egyaránt ki kell értékelni. A konzekvenciák levonása nélkül nincs előrelépés, nincs fejlődés. A bajnokság nagyon hosszú, ezért kesergésre sincs idő, pláne most, amikor a nyakunkon az újabb jelentős feladat.


Mezőkövesd Zsóry FC vs. Békéscsaba 1912 Előre - Ön szerint melyik csapat jut tovább a Magyar Kupában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


A tréner arról beszélt, hogy céljuk a továbbjutás kiharcolása az NB I-ben utolsó helyen álló békési alakulattal szemben. Ehhez a szokásos taktika megvalósítása szükséges: ilyen a határozott védőmunka, a középpálya uralása és az elől adódó helyzetek értékesítése.

– Több olyan játékosnak adok bizonyítási lehetőséget, aki eddig kevesebbet szerepelt – folytatta Benczés Miklós. – Figyelembe kell vennem a sérülteket is: szerencsére Rácz, aki szombaton rúgást kapott, nem dőlt ki hosszú időre, Bajzát pedig már elkezdte az edzésmunkát, de ismételt pályára lépése még várat magára.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett együttese: Rybansky – Polényi G., Nánási, Devecseri, Engel – Hegedűs D., Tajthy – Molnár G., Tamási Zs., Tóth L. – Harsányi.

ÉM-KT
hirdetés


hirdet�s