Mezőkövesd Zsóry FC: A nagy részük nem igaz…

Mezőkövesd Zsóry FC: A nagy részük nem igaz…
Mezőkövesd – A jól értesültek kész tényként említik, hogy Pintér Attila lesz a Mezőkövesd Zsóry FC új edzője.

Az információval szembesítettük Tóth Lászlót, az NB II-es labdarúgócsapat szakmai igazgatójával, aki így felelt:

– Az egyik hírnek van valóságalapja, a másiknak nincs. Akik ezeket terjesztik, biztosan tőlünk is jobban tudják, hogy mi történik majd nálunk. A menedzserek, vagy a hírközlő szervek által bedobott nevekről csak annyit, hogy amik elterjednek, azok kilencvenöt százalékban nem fedik a valóságot. Ha megtaláltuk NB II-es együttesünk új trénerét, természetesen nem tartjuk majd titokban, bejelentésünk akár a jövő héten is megtörténhet.

A hírek szerint Pintér Attila neve felmerült az NB I-es Puskás AFC-nél is, amennyiben a felcsútiak megválnának jelenlegi trénerüktől, Robert Jarnitól.

Játszanak a gálán

A szakmai igazgató arról is beszélt, hogy a múlt pénteken vezetői szintű értekezletet tartottak, és a tanácskozáson minden, a csapatot érintő kérdés terítékre került. Tárgyaltak a felkészülésről, a leendő edzőmérkőzésekről és arról is, hogy kölcsönbe adott játékosaik közül kiket rendelnek vissza és kinek adnak kölcsön a tavaszi idényre. Az erőgyűjtést január 4-én, vagy 5-én kezdik és valószínűleg végig hazai környezetben végzik, hiszen Mezőkövesden és környékén minden tárgyi feltétel adott az eredményes munkavégzéshez. A másodosztályú gárda játékosai már szabadságukat töltik, de a december 19-i, mezőkövesdi városi sportcsarnokban sorra kerülő gálán a küzdőtérre lépnek.

ÉM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek