Mezőkövesd Zsóry FC: A formai gát semmilyen fennakadást nem okoz

Akt.:
Kuttor Attila, csak edző, de ő irányítja a csapatot
Kuttor Attila, csak edző, de ő irányítja a csapatot - © Fotó: ÉM-archívum
Mezőkövesd – Kuttor Attila irányít, Tóth László kisegít, az „ügymenet” így zavartalan.

Kezdjük a ténnyel: a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapatának háza táján minden változatlan. A szakmai munkáért eddig és ezután is Kuttor Attila felel, a meccsek utáni hivatalos, vezetőedzői nyilatkozatot azonban Tóth László szakmai igazgató fogalmazza meg a nyilvánosság számára. Ennek magyarázata: Kuttor Attila még nem vette át pro licencét – tanfolyamának zárása és diplomakiosztója valamikor a tavaszi idény során esedékes –, az MLSZ rendelkezése szerint, mivel letelt a kinevezését követő, hatvan napra érvényes türelmi idő, így papíron „csak” edzőként szolgálhatja a klubot.

Kispad? Nem…

– Kuttor csinálta végig az alapozást, dirigált a felkészülési mérkőzéseken és az NB I-es meccseinken is az ő kezében van a karmesteri pálca – mondta Hagyacki József, az élvonalbeli gárdát fenntartó Mezőkövesd Zsóry FC Kft. szakmai kérdésekben illetékes ügyvezető igazgatója. – Természetesen eleget teszünk az MLSZ rendelkezésének, ennek megfelelően a pro licences Tóth László – akinek nincs olyan kötelezettsége, hogy helyet kell foglalnia kispadon – beugróként segít ki bennünket, ha úgy tetszik helyettesít és a találkozók lefújása után ő áll a sajtó rendelkezésére.

ÉM-KT


Mezőkövesd - Döntetlennel ért véget szombaton a Mezőkövesden játszott NB I-es labdarúgó mérkőzés. Csak utólag derült ki, hogy a Mezőkövesd Zsóry FC – Puskás Akadémia FC 20. forduló keretében vívott találkozójának körítése több érdekességet, különlegességet ad, mint a maga nemében felejthető összecs...

A ferencvárosi Joseph Paintsil és a kispesti Davide Lanzafame a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. február 24-én.
Budapest - A listavezető Ferencváros 5-2-re legyőzte a címvédő Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában, így tartja hárompontos előnyét a tabella élén a Vasast verő Videotonnal szemben. A harmadik helyen álló Debrecen otthon kikapott a Balmazújvárostól, s előnye már csak két p...