Mezőkövesd vs. DVTK – Videó: „Érzelmekkel teli mérkőzés lesz”

Akt.:
„Érzelmekkel teli mérkőzés lesz”
„Érzelmekkel teli mérkőzés lesz” - © Fotó: dvtk.eu
Mezőkövesd, Miskolc – Az OTP Bank Liga 8. fordulójában Mezőkövesdre látogat a DVTK labdarúgó csapata. A találkozó előtt sajtótájékoztatót tartottak, melyen Fernando Fernandez válaszolt az újságírók kérdéseire.

Fernando Fernandez: – Mindenki nagyon várja a mérkőzést, hiszen a válogatott szünet miatt két hete nem léptünk már pályára. Egy nagyon fontos, érzelmekkel teli mérkőzés következik. Az előző három meccsen sikerült pontokat gyűjtenünk, remélem, hogy ez folytatódni fog a Mezőkövesd ellen is.

A Diósgyőri VTK várható kezdőcsapata: Rados – Polgár vagy Shestakov, Brkovic, Karan, Juhar – Tóth B., Tajti – Bacsa, Márkvárt, Vernes – Mihajlovic.

Mezőkövesd vs. DVTK - Ön mit tippel a mérkőzésre?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Forrás: dvtk.eu.Mezőkövesd vs. DVTK - A 4. következik
Mezőkövesd, Miskolc - Negyedik alkalommal játszik a DVTK vendégként Mezőkövesden élvonalbeli mérkőzésen szombaton. Legutóbb nem született gól. Bemutatjuk az ellenfelet, és felidézzük a két csapat közös történelmét. A Mezőkövesdi SE 1975. január 31-én alakult. A sárga-kék színeket viselő klub több...

A két csapat legutóbbi meccse után a kövesdiek ünnepelhettek
Mezőkövesd - A fürdővárosiak nagyon várják a szombat délutáni megyei „rangadót”. A ma 17 órakor kezdődő Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó-mérkőzés a 8. forduló helyi slágere. A sárga-kékek olyan komolyan vették a felkészülést, hogy az egyhetes szünetre először meghirdetett, ma...