Mezőkövesd hírei

2016.12.09. 16:33

MKC: Nehéz megmondani, hogy mennyi az esély

Mezőkövesd - Janó Pál úgy gondolja, több játékosnak is többet kell nyújtania.

Mezőkövesd - Janó Pál úgy gondolja, több játékosnak is többet kell nyújtania.

Új vezetőedző irányítja szerda óta a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapatát – a klubvezetés a gyengébb eredmények miatt mondott fel az addigi trénernek, Molnár Ferencnek. Janó korábban már dolgozott Magyarországon, játékosként és edzőként megfordult Nyíregyházán, Ózdon és Gyöngyösön is, legutóbb odahaza vállalt munkát Kassán, majd Nagytapolcsányban, az első osztályban. Augusztus óta kassai tanári állása mellett az NB II-es Füzesabony gárdáját edzi, utóbbit a kövesdi munkája mellett a következőkben is folytatni szeretné.

Gyors döntés

A trénert a szerda esti Ligakupa-mérkőzés után mutatták be a játékosoknak. A csapatnál csütörtökön szünnapot tartottak, viszont ma két foglalkozás szerepel a programban.

– Gyorsan kellett döntenem, mert jelenleg nincs semmilyen profi állásom a kézilabdában edzőként, de tanári állásom van Kassán – mondta Janó Pál. – Füzesabonyban edzősködtem nyártól, most pedig megkeresett a Mezőkövesd, gyors döntést kellett hoznom. Ez egy nagy kihívás, úgyhogy remélem, jó munkát tudok végezni és sikerül a csapatot nem csak feldobni, de megtenni mindent azért, hogy amit meg lehet, azt megcsináljuk. Nehéz megmondani, mennyi esélyünk van a bennmaradásra. Bízom abban, hogy ebben a csapatban sokkal több van, mint ami kijött, biztos új szelet kell bele hozni… Több játékosnak sokkal többet kell nyújtania, amit keményen fogok kezelni. Minden csapat ellen megpróbálunk úgy játszani, hogyha legyőznek, akkor úgy is tudjunk lejönni a pályáról, hogy megtettünk mindent a győzelemért. Ezt akarom a játékosoktól, aki ezt nem tudja teljesíteni, annak biztosan problémája lesz velem.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!