Vigadtak a mezőkeresztesiek

A Mezőkeresztesi Férfikórus
A Mezőkeresztesi Férfikórus - © Fotó: Tóth Balázs
Mezőkeresztes – A hétvégén tartották a Mezőkeresztesi Vigasságokat. Már pénteken buli volt a Népkertben, hiszen a nulladik napon felvonultak a helyi motorosok, akik ügyességi versenyt is tartottak, s koncertezett az Izé mega hogyishíjják.

Szombaton délelőtt a Dávid János Főzőversenyt és a Városnapi Kupát rendezték meg a Népkertben, illetve a focipályán.
A kilencedik főzőverseny első díját az Aranykalász 1955 Kft. csapata nyerte meg, de mind a 18 csapat kapott valamilyen különdíjat.
A kora délután a gyerekekről szólt, hiszen kézműves foglalkozást szerveztek számukra, valamint Szabó Csilla és zenekara játszott nekik. Késő délután és az este színpadi programok voltak, minden korosztály és az eltérő zenei stílusokat szeretők kedvében igyekeztek járni a szervezők, így fellépett Tolvai Renáta, Soltész Rezső, a Karthago együttes, valamint retro discot vezényelt le B. Tóth László.

Színpadra álltak helyi előadók, mint a 162 éves Mezőkeresztesi Férfikórus, a Jóbarátság Nyugdíjas Klub és a Szent Erzsébet Nyugdíjas Klub vagy az alapfokú művészeti iskola táncosai, de volt karate bemutató is.
Vasárnap a nyolcadik Jakab Miklós Fogathajtó Versenyt rendezték meg, este a Pannónia Citerazenekar, valamint a Csík Zenekar teremtett jó hangulatot. A Vigasságokat tűzijáték zárta.

ÉM-TBMezőkeresztes.
BOON.HU


hirdetés