Mi jár egy pénzhamisítónak?

„Nyomtatta” a tízezreseket - illusztráció
„Nyomtatta” a tízezreseket - illusztráció
Miskolc, Mezőkeresztes – Fénymásolóval sokszorosított a tízezreseket. Fémszálat is ragasztott rájuk.

A Miskolci Járásbíróság várhatóan csütörtökön hirdet ítéletet a Mezőkeresztesen élő fiatalember, F. T. Zs. büntetőügyében. A fiatalember 2014 őszén – részben az internetről szerzett ötletek alapján – fejébe vette, hogy pénzhamisítással próbálja maga és édesanyja jövedelmét kiegészíteni.

Vásároltak, míg lebuktak

Lebukott, így ellene a Miskolci Járásbíróság pénzhamisítás miatt indított büntetőeljárást. A vádirat szerint a férfi tintasugaras nyomtatóval sokszorosított 10 ezres bankjegyeket, amelyekre 2 ezer forintos bankjegyekről levágott fémszálat ragasztott. A hamis bankókat ő és édesanyja több boltban és vendéglátóipari létesítményben is sikeresen használta. Összesen 670 ezer forint értékben vásároltak a hamis bankjegyekkel.

ÉM-SZB


A tárgyaláson...
Miskolc, Mezőkeresztes - Pénzhamisítás miatt áll bíróság előtt egy mezőkeresztesi fiatal férfi. A Mezőkeresztesen élő fiatalember, F. T. Zs. 2014 őszén – részben az internetről szerzett ötletek alapján – fejébe vette, hogy pénzhamisítással próbálja maga és édesanyja jövedelmét kiegészíteni. Lebuk...

„Nyomtatta” a tízezreseket - illusztráció
Miskolc, Mezőkeresztes - Pénzhamisítás miatt állt bíróság elé egy mezőkeresztesi férfi. A Mezőkeresztesen élő fiatalember, F. T. Zs. 2014 őszén – részben az internetről szerzett ötletek alapján – fejébe vette, hogy pénzhamisítással próbálja maga és édesanyja jövedelmét kiegészíteni. Lebukott, így...Mezőkeresztes.
BOON.HU


hirdetés