Vezetékre és autóra dőltek a fák

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén – Hétfőn az erős esőzés és szél miatt 11 alkalommal kellett vonulniuk a hivatásos tűzoltóknak megyénkben, adott tájékoztatást lapunknak Dojcsák Dávod, a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ózdon távközlési vezetéket szakított le egy fa, és négy oszlopot megrongált Tiszatarjánban pedig egy fa egy autóra dőlt. Betörte a szélvédőjét, a motorháztetőt is megrongálta. Bár ültek a járműben, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

HE


Elmúlt 24 órába:

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 9-én egy, elfogatóparancs alapján körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2018. július 9-én egy férfit vett szabálysértési őrizetbe a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, míg anyagi kárral járó ütközés tizenhárom esetben jutott a rendőrség tudomására.


Miskolc - Könnyű személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami hétfőn délután történt Miskolcon a Gömöri felüljárón. A helyszíni információink szerint egy Fiat kisteherautó kényszerült lassításra egy hirtelen forgalmi helyzet miatt a Felsőzsolca felé vezető oldalon, a mögötte haladó...Mezőcsát.
BOON.HU


hirdetés