„Végre vége!”

Akt.:
„Végre vége!”
„Végre vége!”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 16. fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.

Tiszabábolna – Mezőnagymihály 1-10 (0-5)

Tiszabábolna, 10 néző. V.: Vinter.

Tiszabábolna: Erdei – Bajzáth, Turucz, Kovács L:, Korsós, Angyal, Putnoky, Gaál, Kovács I., Berecz, Székely. Elnök Farkas Béla.

Mezőnagymihály: Kaló J. – Vaszilkó, Tóth, Sajtós, Nagy, Németh Márk, Németh Milán (Ferenczi), Mizser, Kaló G, Barzsó, Koncz. Edző: Ferenczi György,

G.: Bajzáth, ill. Sajtós (8), Mizser, Németh Milán. Jók: senki, ill. Sajtós (a mezőny legjobba) és egész csapat Ifi: 1-4

Farkas Béla: – Lejátszottuk úgy a szezont, hogy nem maradt el mérkőzésünk és nem volt hiányos kiállásunk. Az ifi csapatunk is csak egyszer állt ki hiányosan. Nekünk már ez is siker. Egész évben egyszer sem tudtunk komplett csapattal kiállni.
Köszönet azoknak akik vállukon vitték együttesünket. Télen mennyiségi és minőségi igazolásokra lesz szükség, hogy előrébb tudjunk lépni. Sok sikert Mezőnagymihálynak.

Ferenczi György: – Köszönjük az önkormányzat egész éves támogatását, és szurkolónk segítségét. A mai mérkőzésről csak annyit, hogy sportszerű volt és hoztuk a kötelezőt. Sok sikert Bábolnának. Jó játékvezetés.


Ónod – Vatta 0-2 (0-1)

Ónod, 50 néző. V.: Nagy F.

Ónod: Kónya – Borbély, Szakáczki, Dolyák D., Lakatos, Takács, Krajnyák, Urszin, Pásztor Tóth, Győri (Dolyák M.). Edző: Répási Ferenc.

Vatta: Lakatos – Erőss, Szaniszló, Kerekes, Turcsányi (Mészáros), Pelyhe (Kálmán), Mizser, Rontó (Hócza), Szabó, Gulya (Pusoma), Bereczki. Edző: Gulya István.

G.: Rontó, Hócza. Jók: Kónya, Takács, Borbély, ill. az egész csapat. Ifi. 4-1.

Répási Ferenc: – Ma nem ment, de ezek is mi vagyunk. Gratulálok a Vattának. Szeretném megköszönni az önkormányzat és szurkolóink támogatását.

K. Tóth János elnök: – Megérdemelt győzelmet arattunk Gratulálok az egész csapatnak. Megköszönöm a polgármester, a képviselő testület és a szurkolók egész éves támogatását. Hajrá Vatta!


Mezőcsát – Tiszakeszi 1-2 (1-2)

Mezőcsát, 50 néző. V.: Mező I.

Mezőcsát: Tóth – Németh, Csillag (Bóta), Csapó (Balázs), Kolompár, Debreceni (Kiss), Kemény, Nótár, Nagy, Poór, Gellérfi. Edző: Nagy Zoltán.

Tiszakeszi: Sófer – Lovász, M. Varga (Bubenkó I.), Molnár, Sepsi (Bubenkó II.), Stipula, Rémiás, Egyed (Szabó), Tamás (Lados), Balázs, Muskatal (Szakál). Edző: Molnár János.

G.: Nagy, ill. Egyed, Tamás. Jók: Csillag, Gellérfi, Kemény, ill. senki. Ifi: 2-2.

Nagy Zoltán: – Végre vége! Köszönet minden játékosnak, aki ősszel pályára lépett Mezőcsát valamelyik csapatában. Mindenkinek jó pihenést, kellemes ünnepeket és boldog új évet!

Molnár János: – Köszönjük szponzoraink és támogatóink egész éves segítségét. Köszönjük elnökünk, vezetőségi tagjaink, edzőkollégáim és minden csapat játékosainak szorgalmas, kitartó és eredményes szereplését. Továbbá hűséges és kitartó szurkolóink buzdítását. Szeretném továbbra is folytatni a munkámat, de nem mindenáron. A folytatásról elnökünk, vezetőségi tagjaink, polgármester úr és a képviselők dönthetnek. Hajrá Keszi!


Kisgyőr – Hernádnémeti 6-0 (3-0)

Kisgyőr, 20 néző. V.: Leveleki.

Kisgyőr. Batári (Orosz) – Burai (Kolompár Mihály), Barsi, Sramkó, Kolompár Miklós, Medgyesi, Juhász, Vitárius (Gibók), Lakatos, Török, Kótai. Edző: Török Márton,

Hernádnémeti: Magyar – Barcsa, Almádi, Kertész, Papp, Lipták, Lakatos, Dobos, Debrődi, Tóth, Kovács, Edző: Lázár Norbert.

G.: Medgyesi, Kolompár Miklós, Vitárius, Juhász, Sramkó, Kolompár Mihály. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi 0-2.

Török Márton: – Győzelmünket egyik legkedvesebb szurkolónk Kékedi Zsóka névnapjára ajánlja fel a csapat. További sok sikert Lázár Norbi barátomnak. és sportszerű csapatának. Köszönöm polgármester úr, az önkormányzat és szurkolóink egész éves támogatását.

Lázár Norbert: – Gratulálok Török Márton barátomnak a győzelemhez. Jó játékvezetés. Sajnos a végére kevesen maradtunk. Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője. Köszönöm mindenkinek a támogatását, aki hozzátett a csapat szerepléséhez.

ÉMMezőcsát.
BOON.HU


hirdetés