Tiszakeszi a további fejlődés útján

A tiszakeszi piactér terve
A tiszakeszi piactér terve - © Fotó: Magánarchívum
Tiszakeszi – A helyi termékek értékesítését szolgáló piacok és a közétkeztetés fejlesztése lesz a fő feladat.

A polgármesteri munkám nagy részét eddig a közfoglalkoztatási programok tervezése és lebonyolítása és a napi feladatok tették ki. Jelenleg azonban már a 2019. évi fejlesztések előkészületein dolgozom – mondta el Sipos Imre, Tiszakeszi polgármestere.

Hozzátette: eddig önmagunknak építettük fel a települést a közfoglalkoztatottak kétkezi munkája által, amit ezúton is köszönök a település valamennyi közfoglalkoztatásban dolgozó lakójának.

Gyarapodtak

– Közfoglalkoztatás keretein belül újítottuk fel a Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat épületét, a polgármesteri hivatal épületét, a Közfoglalkoztatási Irodasort, ezenkívül több utcában is térkő burkolattal fedett járdát építettünk, parkokat alakítottunk ki a település belterületén, teherautót vásároltunk, és nagyon sok eszközzel gyarapodott az önkormányzat. Hazai forrásból és közfoglalkoztatásnak köszönhetően több belterületi utca is megújult. A következő évben az európai uniós forrásból elnyert pályázatok kivitelezése lesz a fő feladatunk. Többek között támogatást nyertünk a helyi termék­értékesítést szolgáló piacok infrastrukturális fejlesztésére és a közétkeztetés továbbfejlesztésére – fejtette ki a polgármester.

ÉMMezőcsát.
BOON.HU


hirdetés