Kisétált egy kisfiú a tiszatarjáni óvodából

Akt.:
Kisétált egy kisfiú a tiszatarjáni óvodából
© Illusztráció - vecseshirek.hu
Tiszatarján – A szülők feljelentették az intézményt, a rendőrség vizsgálja a körülményeket.

Még a kora délelőtti órákban történt a tiszatarjáni óvodában, hogy az egyik nagycsoportos kisfiú kikéredzkedett a vécére, ám pisilés helyett elhagyta az intézményt és elindult haza. Az utcán, félúton találkozott egy ismerőssel, aki hazavitte.

A felháborodott szülők értesítették a rendőrséget, mint a Blikknek elmondták, átfázva érkezett haza a gyerek, aki azt állítja, rosszul érezte magát, de hiába szólt az óvónőknek, ezért indult haza. Az óvodában hamar észrevették a kisfiú eltűnését, így nem sokkal azután, hogy hazakerült már keresték az otthonában. Ők azt mondták a szülőknek a gyerek pisilni indult csak.

Mint Janasóczki Attila rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a szülőktől bejelentés érkezett, így járőrök érkeztek a helyszínre és felvették a jegyzőkönyvet az esetről. Jelenleg vizsgálják, hogy a történtek kimerítik-e valamilyen büntetőjogi kategória lehetőségét, vagy csupán az intézménynek, illetve annak fenntartójának van intézkedni valója.

Az óvoda és az önkormányzat egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

– ÉM-HI –Mezőcsát.
BOON.HU


hirdetés