Helyi közélet

2012.03.28. 11:57

Előzetesben az ózdi drogdíler

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a napokban szervezett akció keretében elfogott egy 42 éves ózdi férfit, aki helyben, illetve más településeken rendszeresen kereskedett különböző fajtájú kábítószerekkel, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Ózd - Az Ózdi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a napokban szervezett akció keretében elfogott egy 42 éves ózdi férfit, aki helyben, illetve más településeken rendszeresen kereskedett különböző fajtájú kábítószerekkel, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során több adag, előre kiporciózott marihuána és más kábítószerek mellett a rendőrség lefoglalt még a kereskedelemhez használt eszközöket is, így digitális mérleget és csomagolóanyagokat. Az rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság el is rendelt.

A gyanúsítottal szemben visszaélés kábítószerrel bűntette miatt folyik eljárás.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában