Mexikói stewardessek pózolnak egy erotikus naptárban

Mexikói stewardessek pózolnak egy erotikus naptárban
Munkanélküli, mexikói légiutas-kísérők pózolnak lenge öltözékben egy 2011-es naptárban: a hölgyek így akarnak pénzt szerezni maguknak és munkatársaiknak, miután a az őket foglalkoztató légitársaság, a Mexicana augusztusban becsődölt – számolt be róla szombaton a mexikói média.

“Nem vagyunk modellek, nincsen tökéletes testünk, de tovább akarunk dolgozni” – nyilatkozta a stewardess-modellek egyike a naptár bemutatásakor. A légiutas-kísérők a képeken egy kifutópálya mellett pózolnak bikiniben és lenge öltözékekben.

“A bevételből munkatársaink is részesülnek, miután augusztus óta nincs pénzkereseti lehetőségük” – tette hozzá Coral Perez, a naptárkészítés ötletgazdája.

Nézze meg a képeket >>>

Egyelőre ezer darab naptárat nyomtattak, de már háromezer utánnyomás készül belőle, miután a mexikói média beszámolt a különös kezdeményezésről.

A Mexicana, a világ egyik legrégibb légitársasága, augusztusban függesztette fel az üzemeltetést, majd csődeljárást kért maga ellen. Ha pénzügyi támogatás érkezik a céghez, akkor december közepén újraindulhat az üzemeltetése.