Mesés vasárnap Miskolctapolcán

Miskolctapolca – A padlás című musicalt mutatja be a Pécsi Sándor Gurulószínpad augusztus 3-án délelőtt 10 órától a miskolctapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpadon.

A Padlás című musicalt mutatja be a Pécsi Sándor Gurulószínpad augusztus 3-án délelőtt 10 órától a miskolctapolcai Akropolisz Szabadtéri Színpadon. Jegyek válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában és a miskolctapolcai kalandtúraparkban.

Íme a történet dióhéjban:
Fiatal tudós kísérletezik a padláson: távoli, titokzatos bolygók üzeneteit próbálja megfejteni. Hát hova máshova „pottyanna” néhány mesebeli szellem, több évszázados bolyongás után? Elfelejtett mesefigurák, akiket mindig kihagynak a mesékből. A Herceg, aki addig énekelte szerelmes dalait, míg vetélytársa egy csókkal fölébresztette Csipkerózsikát; Lámpás, a nyolcadik törpe; az igazmondó Kölyök; s Meglökő, a bakó, aki ahelyett, hogy a dolgát végezte volna, ártatlanokat mentett. A padlásra várják Révészt, aki elviszi őket oda, ahol rájuk is emlékeznek. Révész megérkezik ugyan, de éppen a Barrabás B. Barrabás nevű gengszter alakjában, s ebből bizony bonyodalmak adódnak… Kicsiknek és nagyoknak, 9-től 99 éves korig ajánljuk Presser Gábor mára klasszikusnak számító mesemusicaljét, a varázslatos padlás történetét.