Mérlegmegállapító Küldöttgyűlés

Kazincbarcika – Elsőként Kriston Nándor elnök értékeli a Sajóvölgye Takarékszövetkezet 2006. évi gazdálkodását. Az elmúlt évi üzletpolitikájuk öt alappillérre épült: növekedés, hatékonyság, stabilitás, kockázattudatosság és emberi tényező.

Mérlegmegállapító küldöttgyűlést tart péntek délelőtt fél 11 órai kezdéssel a kazincbarcikai központú Sajóvölgye Takarékszövetkezet. Elsőként Kriston Nándor elnök értékeli a Sajóvölgye Takarékszövetkezet 2006. évi gazdálkodását. Az elmúlt évi üzletpolitikájuk öt alappillérre épült: növekedés, hatékonyság, stabilitás, kockázattudatosság és emberi tényező. Azt is elhatározták, hogy ezeknek ráadásul egységben, kölcsönhatásban kell megjelenni. A siker nem maradt el.

Tovább tudták növelni a mérlegfőösszegüket, a betét- és a hitelállományukat. Ezek mellett jelentősen szélesedett ügyfélkörük, és egyre több új termékük találta meg helyét a kínálati palettájukon. Az önkormányzati számlavezetés szinte új üzletággá nőtt ki. Ma már 19 önkormányzatnak vezetik a számláját. Az „elektronic banking” szolgáltatásaik közkedvelt termékek az ügyfelek körében. A takarékszövetkezet 2008-ban lesz 50 éves, ennek méltó megünneplésére már most felkészülnek. A Sajóvölgye Takarékszövetkezet 2007. évi üzletpolitikai és üzleti tervjavaslatát ugyancsak Kriston Nándor elnök adja közre. A felügyelő bizottság jelentését Bíró Szabolcs elnök ismerteti, a könyvvizsgálóét pedig Bogárdi Ferenc.