Mérgezés Dámócon – Őrizetben egy ember, akitől az italt vásárolhatták

Akt.:
Mérgezés Dámócon - Őrizetben egy ember, akitől az italt vásárolhatták
Mérgezés Dámócon - Őrizetben egy ember, akitől az italt vásárolhatták
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely – Újabb ember vesztette életét a dámóci mérgezésben.

Vasárnap reggelre elhunyt a legsúlyosabb állapotban lévő fiatalkorú fiú, a szombat reggelre meghalt idős nő után ő a második halálos áldozata a dámóci italmérgezésnek.

A rendőrség őrizetbe vett egy dámóci férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy mérgező italt értékesített helyi lakosoknak.

A sátoraljaújhelyi kórházban közben jelentkeztek olyan emberek, akik vásároltak az italból, köztük vannak olyanok is, akik fogyasztottak a metilalkohol-gyanús folyadékból, de olyanok is, akik még nem, csak a biztonság kedvéért fordult orvoshoz.

ÉM-TB


Metilalkohol is okozhatta a dámóci mérgezést

Amint arról korábban már hírt adtunk 2017. november 3-án a mentőszolgálat munkatársai három helyi férfit szállítottak kórházba súlyos állapotban, akik ismeretlen összetételű, mérgező folyadékot ittak. Másnap reggel szintén Dámócon egy helyi nőt találtak holtan a lakásában, akinél szintén felmerült a gyanú, hogy alkohol helyett mérgező folyadékot fogyasztott.

A három kórházba szállított személy közül a legfiatalabb a későbbiekben elhunyt.

A rendőrség ismételten felhívja a lakosság figyelmét, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be!


Mérgezés Dámócon - Metilalkohol is okozhatta, élet-halál között egy fiatal
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely - Súlyos, életveszélyes a dámóci mérgezéses betegek állapota, újabb emberek jelentkeztek Sátoraljaújhelyen. Vasárnapra egy fiatalkorú beteg is belehalt a mérgezésbe. Dr. Tiba Sándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója szombaton este elmondta...

Illusztráció - Mérgezés Dámócon: Alkohol helyett mérgező folyadékot fogyasztott, meghalt egy nő
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely - Ismeretlen összetételű, mérgező folyadék fogyasztása miatt egy nő életét vesztette, három férfi pedig súlyos állapotban került kórházba. A mentőszolgálat munkatársai jelezték 2017. november 3-án az esti órákban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság T...