Mérgezés Dámócon – Egy másik embert is őrizetbe vettek, akitől az ital származhat

Akt.:
Illusztráció - Mérgezés Dámócon - Egy másik embert is őrizetbe vettek, akitől az ital származhat
Illusztráció - Mérgezés Dámócon - Egy másik embert is őrizetbe vettek, akitől az ital származhat
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely – A rendőrök egy második férfit is bűnügyi őrizetbe vettek, akitől – a gyanú szerint – az a mérgező ital származtatható, amely miatt többen is kórházba kerültek, illetve haláleset is bekövetkezett.

Amint arról korábban már hírt adtunk 2017. november 3-a és november 5-e között többen kórházba kerültek Dámócról, akik ismeretlen összetételű, mérgező folyadékot ittak szeszes ital gyanánt. Az eset következtében ketten elhaláloztak.

A rendőrök a nyomozás során előállítottak egy helyi férfit – akitől a beszerzett információk szerint a mérgező folyadékot vásárolták – és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Az eljárás további szakaszában a nyomozók egy másik, lácacsékei férfit is őrizetbe vettek, akitől a gyanú szerint a mérgező ital származik.

A rendőrség ismételten és nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Mérgezés Dámócon - Őrizetben egy ember, akitől az italt vásárolhatták
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely - Újabb ember vesztette életét a dámóci mérgezésben. Vasárnap reggelre elhunyt a legsúlyosabb állapotban lévő fiatalkorú fiú, a szombat reggelre meghalt idős nő után ő a második halálos áldozata a dámóci italmérgezésnek. A rendőrség őrizetbe vett egy dámóci férf...

Mérgezés Dámócon - Metilalkohol is okozhatta, élet-halál között egy fiatal
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely - Súlyos, életveszélyes a dámóci mérgezéses betegek állapota, újabb emberek jelentkeztek Sátoraljaújhelyen. Vasárnapra egy fiatalkorú beteg is belehalt a mérgezésbe. Dr. Tiba Sándor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója szombaton este elmondta...

Illusztráció - Mérgezés Dámócon: Alkohol helyett mérgező folyadékot fogyasztott, meghalt egy nő
Dámóc, Miskolc, Sátoraljaújhely - Ismeretlen összetételű, mérgező folyadék fogyasztása miatt egy nő életét vesztette, három férfi pedig súlyos állapotban került kórházba. A mentőszolgálat munkatársai jelezték 2017. november 3-án az esti órákban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság T...