Mérges feleség Youtube-on mondta el véleményét férjéről- nem tarthatja meg luxuslakását

A Broadway legnagyobb színháztársulat tulajdonosa, Phillip Smith sikeresen elvált feleségétől New Yorkban, miután a bíróság szerint a feleség internetes felvétellel lejáratta a férfit – írja a CNN kedden. Ez az első eset, hogy a népszerű viedómegosztó is szerepet kapott egy házasság fölbontásában. Smith úr és felesége válása nem volt zökkenőmentes. A színháztulajdonosnál jó 25 évvel fiatalabb szőke Tricia Walsh-Smith ugyanis meg akarta taratni New York elegáns negyedében álló lakását.

Az asszony YouTube videómegosztóra is feltett felvételen hisztizve beszél férje életének legintimebb részleteiről, az esküvői albumukat lapozva sértegeti családtagjait, majd felhívja férfi irodáját és mindezt a titkárnőjével is megbeszéli. A felvételt már több mint három millióan látták a Youtube-on.

Harold Beller, a válóperes bíró szerint Tricia “megpróbálta a férje életét egy szappanoperává változtatni azzal, hogy megrendezte, megírta, eljátszotta és legyártotta ezt a melodrámát.” Ezzel a feleség magának a váláshoz kedvezőbb körülményeket akart biztosítani. Ez egy “kimért és érzéketlen hadjárat, amelynek célja a férj megszégyenítése és megalázása”-tette hozzá a bíró.

A döntés alapján maradnak az 1999-ben aláírt házassági szerződés feltételei, amely szerint a nőnek harminc napon belül távoznia kell az elegáns Park Avenue-i lakásból és a dúsgazdag színház tulajdonos mindössze 750 ezer dollárt ( 110 millió forintot) köteles fizetni neki.

Tricia Walsh-Smith azt nyilatkozta, hogy “nagyon, nagyon csalódott” és “undorítónak” találja a döntést. A nő ügyvédje viszont azt mondta, hogy az ügyfele “hírtelen indulatból cselekedett”, de ennek ellenére büszke lehet magára.