Menougong is bevethető Vecsésen

George Menougong
George Menougong
Az újpesti siker után szombaton 16.30-tól Vecsésen vendégszerepel a Diósgyőri VTK az NB II Keleti csoportjának 4. fordulójában.

A múlt héten az első győzelmét megszerző Diósgyőri VTK-nál a héten nagy események történtek, előbújt a háttérből a leendő tulajdonos, ráadásul az átigazolási időszak utolsó napján két labdarúgót is szerződtetett a klub, Gál Szabolcs a Ferencvárostól érkezett, míg Mohamadou Abdouramant a Bőcs KSC adta kölcsön a piros-fehéreknek. A DVTK-nál az említetteken kívül szóba került még a csapathoz visszatért szerb védő Savo Rakovic leigazolása, valamint a hetek óta Diósgyőrben készülő Faggyas Milán és George Menougong szerződtetése, de hármuk közül csak az utóbbi játékos papírjai rendeződtek a meccs előtti napig. Mint kiderült, az újak közül kettőre már a szombati bajnokin is számít a Diósgyőr trénere.

– A Vecsés az idei bajnokságban még veretlen, két gyors csatáruk van, a kontrajátékot részesítik előnyben, éppen ezért nekünk megfelelően zártnak kell lennünk – mondta Benczés Miklós, a DVTK edzője. – Szeretném, ha kontroll alatt tudnánk tartani a mérkőzést, már csak azért is, mert a remélt győzelemért járó 3 pont nagyon jól jönne ahhoz, hogy tovább araszoljunk a tabellán. 


A pályán

Vecsés FC – Diósgyőri VTK (szombat, 16.30)

A DVTK várható kezdőcsapata: Rados – Horváth G., Gal, Budovinszky, Gohér – Abdouraman – Dobos, Lippai, Halgas – Menougong, Roszel.
Az edző tippje: 1-2.

hirdetés


hirdet�s