Mennyire elégedett környezetének tisztaságával?

Deák József
Deák József
Debrecen – Vajon hogyan lehet felszámolni az illegális hulladéklerakókat, s ösztönözni az embereket, hogy a kijelölt helyre tegyék a feleslegessé vált hulladékot? Megkérdeztük, elégedett– e szűkebb lakókörnyezetének tisztaságával?  video

Meg vagyok elégedve környezetem tisztaságával. Az önkormányzat rendezi a közterület virágosítását és a házak kertjeiben ki–ki ízlése szerint ültet virágot. Szép és rendezett kis faluban lakom és figyelünk egymásra így nem szemetel senki.
Györfi Béláné
háztartásbeli

Nem vagyok elégedett. Erdőszélen lakom, nagyon sokan az út mellé pakolják a használt fagyasztót és egyéb hulladékokat pedig konténer is van. A zöldkommandó hatékony lehetne, de csak akkor , ha komolyabb mértékű bírságokat szabnak ki.
Nagy Kálmánné
szociális segítő

Elégedett vagyok azonban, az új Kölcsey épületével szemben, rendbe kellene hozni a járda és a közút közti részt. Bár Turi Gábor korábban megígérte a parkosítást és a közterület felügyelők mindig bírságolják az oda álló autókat mégsem történt a tereprendezés ügyében semmi.
Deák József
nyugdíjas

Talán több köztéri szemetest kellene kihelyezni. Szerintem átlagosnak mondható lakókörnyezetem tisztasága. Nem feltétlenül oldaná meg a szemetelés problémáját a több kuka, hiszen a lényegi változáshoz az emberek viselkedésének kellene megváltozni.
Szabó Richárd
tanuló

Közepesen vagyok elégedett, panelben lakom és a lépcsőházzal nincs is semmi gond. A Hajó utcán az óvóda környéki parkot kellenne rendbe tenni, erre a képviselő úrtól annak idején ígéretet is kaptunk. Több pad kellene, a régi ping–pong asztalok is megértek a cserére.
Farkas Zsuzsa
nyugdíjas