Mélylila, gyötrő balsejtelem

Debrecen – Ha valakit halálbiztos balsejtelem gyötör, mondhatni, tuti tippje van a túlvilágról, vajon képes-e akképp cselekedni, hogy, szembeszállva a sorssal, megakadályozza a kedvezőtlen történést?

Régóta és gyakran elgondolkodhat mindezen bárki, akinek rossz érzése vált valóra, vagy csak utólag érezte úgy, hogy korábban egyértelmű jelet kapott a sorstól, s így akár idejében tehetett volna valamit balvégzete ellen. A Napló mozisorozatának következő darabjaként bemutatandó, Megérzés című, színes, feliratos amerikai thrillerben effajta, borzongató érzésvilággal találkozunk.

A tengerentúlon Premonition címmel vetített, Mennan Yapo rendezte mozidarab hősnője, Linda Hanson (Sandra Bullock) takaros házban él, otthon szerető férje és két csodálatos lánya várja. Élete idilli boldogságban telik – míg meg nem kapja a hírt, hogy férje, Jim (Julian McMahon) autóbaleset áldozata lett. Linda számára ez a legszörnyűbb, amit csak el tud képzelni. Vagy tényleg csak képzeli? Hiszen másnap reggel arra ébred, a szörnyűség meg sem történt, férje békésen ropogtatja a müzlit a lányokkal… A jelenség sorozatosan ismétlődik, s Linda élete őrjítő, szívszorító zűrzavarrá változik…

A film magyarországi bemutatója május 10-én lesz, ám a Napló nyereményjátékában szerencsésen részt vevő olvasóink már a május 8-ai, premier előtti vetítésen megtekinthetik, a Cinema Cityben. Keressék a játékszelvényeket a Naplóban!