Melyik lesz a megye legjobb iskolája?

Akt.:
Melyik lesz a megye legjobb iskolája?
Melyik lesz a megye legjobb iskolája?
Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Izgalmas küzdelem alakult ki az élen.

Izgalmas játékot indítottunk az elmúlt hét elején, melynek végén azt szeretnénk megtudni: melyik a megye legjobb iskolája. A szavazásban nagy lelkesedéssel vesznek részt az általános és középiskolák egyaránt, szerda délig nem kevesebb, mint 17 ezer 411 szavazat érkezett be portálunkhoz. A középiskolák diákjai az aktívabbak, ők szinte minden eszközt bevetnek annak érdekében, hogy a legtöbb voksot összegyűjtsék. Az általános iskolákat is arra buzdítjuk, hogy lelkesítsenek mindenki, akit csak lehet, hogy kattintson az intézményre. A tét nem kevés, hiszen a játék végén két iskola nyeri el „A megye legjobb iskolája” címet, az ehhez járó serleget és egy egész oldalas összeállítást az Észak-Magyarországban.

Egymást buzdítják

Iskolaigazgatókkal beszélgetve kiderült, a legtöbb intézményben fontosnak tartják a jó eredményt. Így szavazásra buzdították a diákokat és a pedagógusokat az iskolarádión keresztül, a szülőket pedig több intézményben az iskola honlapjának vagy az e-napló segítségével érték el. Ilyenkor persze jó szolgálatot tesznek az internetes közösségi oldalak is. A Facebook-on a diákok tudtak üzenni az iskola volt tanulóinak és mindazoknak, akik valamiképpen kötődnek az intézményhez. Van olyan iskola, ahol a diákönkormányzat fogott össze a cél érdekében, minden osztályban lelkesítő beszédet tartottak a szavazás fontosságáról.

Új trükkök

Mára azonban már nehezebb helyzetben vannak az intézmények. Hiszen egyre nehezebb új és új szavazót találni, mivel egy gépről csak egy szavazatot lehet leadni. Beszéltünk olyan iskolaigazgatóval, aki azon gondolkodik, hogy a határon túli testvériskolájukat kellene rávenni, szavazzanak ők is. És igaza is van, hisz ezzel szinte megduplázhatnák voksaik számát.

Megkérdeztük a diákokat, is miért lelkesíti őket a játék, Kissé csodálkoztak a kérdésen, és visszakérdeztek: ki ne szeretne a megye legjobb iskolájába járni? A nyolcadikosoknak pedig különösen fontos a jó eredmény, hisz jövőre szeretnék azt mondani már középiskolásként, hogy ők a megye legjobb általános iskolájából jöttek.

A szülők is szavaztak

Természetesen a szülők sem maradtak ki a játékból. Otthonról, a munkahelyről sokan leadták egykori és gyermekeik mostani iskolájára a voksukat. És persze ott vannak még az öregdiákok, akik bizonyára jó emlékeket őriznek az alma materről, és valószínűleg ők is hozzájárultak iskolájuk jó eredményéhez.

Játékunk indításakor is hangsúlyoztuk, hogy ez csupán szimpátiaszavazás. Csakis arról szól, hogy megtudjuk, melyik intézmény tudja egy cél érdekében a legjobban összefogni pedagógusait, diákjait, a szülőket és mindazokat, akik valamiképp kötődnek az iskolához.

Továbbra is arra bátorítunk mindenkit, hogy kapcsolódjon be a szavazásba, és segítse győzelemre azokat az intézményeket, melyeket a legjobbnak gondol. A győztes most lehet bármelyik kistelepülés kis iskolája is, ha az a legtöbb szavazatot tudja összegyűjteni. Két kategóriában folyik a verseny: szerdán délben a középiskolák listáját a sárospataki Árpád Vezér Gimnázium vezette, az általános iskolák közül pedig az miskolci Avastetői Általános Iskola állt az élen. Szavazni október 24-éig lehet.


Itt lehet szavazni az iskolákra! 


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.