Melyik a hónap előadása? Ki az év színésze? Minden szavazat számít!

Akt.:
Melyik a hónap előadása? Ki az év színésze? Minden szavazat számít!
Miskolc – A közönség dönthet ebben az évadban – a Miskolci Nemzeti Színház, az Észak-Magyarország és a Borsod Online több lehetőséget is kínál a nézőknek, hogy véleményt nyilvánítsanak a 2015/2016-os szezon előadásairól, a színészek alakításáról.

Minden hónapban rövid összefoglalót, és képgalériát közlünk a bemutatott előadásokról hírportálunkon, ahol az olvasók maximum 5 csillaggal értékelhetik a produkciót, illetve az abban szereplőket, így nyilvánítva ki tetszésüket. Egy címről, egy előadásra csak egyszer lehet szavazni. Ugyanitt szöveges értékelés is lehetséges. Az ide érkező véleményekből összeállításokat közlünk a Borsod Online-on, és az Észak-Magyarországban.

A legtöbb szavazatot begyűjtő produkció lesz a hónap előadása. Hasonlóképpen lehet szavazni az Év színésze díjra, melyet az év során a legmagasabb pontszámmal rendelkező színművész nyer el. A szavazatot leadó nézők számára a színház havonta 5 páros belépőt ajánl fel. Vélemény küldhető az adott előadásról az Észak-Magyarország szerkesztőségébe az ujsagirok@eszak.hu elektronikus levélcímre, vagy sms-ben szerkesztőségünk Viber-üzenőfalára (06 30 986 0642) Jöjjenek előadást nézni a Miskolci Nemzeti Színházba! Mondják el, mennyire tetszett, amit láttak!

Szavazzon! Tovább az előadások oldalára!