Méltó volt a hagyományokhoz

Mezőkövesd – Egy góllal győzött a Mezőkövesdi KC a férfi kézilabda NB I/B megyei rangadóján.

A keleti csoport ötödik fordulójában az Ózdi KC-nak az utolsó pillanatig megvolt az esélye a pontszerzésre. A végén azonban az észak-borsodiak időntúli büntetőt hibáztak, így a kövesdiek örülhettek a két pontnak.

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 5. forduló

Mezőkövesdi KC – Ózdi KC 30-29 (16-15)
Mezőkövesd, 800 néző. V.: Medve, Nagy.

Mezőkövesdi KC: Kovács J. – Fekete L. (4), Molnár (5), Benis (5), KLEIS (7), TRIKOVICS (1), KOVÁCS P. (7). Csere: Tóth K. (k), Sipos (k), Nyitrai J. (-(-), Bán (1), Fekete D. (-). Edző: Zsigmond György. Ózdi KC: Losonczi (k), Kocsis R. (2), Harkó (1), BARTA D. (8), PAPP (1), Nyeste (6), Lázár (1). Csere: TEREMY (k), Nyitrai Sz. (k), Panyi (3), Koscsó (7), Scitovszky R. (-). Vezetőedző: Váczi Sándor.

Zsigmond György: – Izgalmas, változatos, nagyszerű mérkőzés volt. Vért izzadtunk a győzelemért. Hiába vezettünk többször is három góllal, az Ózdi KC rendre vissza tudott jönni. A végén szerencsénk volt, de a korábbi hetek pechszériája után a sors valamit visszaadott.

Váczi Sándor: – Gratulálok a csapatnak, az elhibázott időntúli hétméteres ellenére legalább az egy pontot megérdemeltük volna. A fiúk lelkesen, és jól játszottak ezen a mérkőzésen. Van egy olyan csapatunk, aki ebben a bajnokságban sehol sem esélytelen.

– ME –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek