Mellényrablás az intézetben Miskolcon

Miskolc – Egy 16 és egy 15 éves fiú a gyermekotthon udvarán vette el erőszakkal társuk mellényét.

A fiúk a gyermekotthon udvarán játszottak, amikor odamentek egy 13 éves társukhoz. Először csak mintha tréfálkoztak volna, próbálták levenni a fiú mellényét, mivel azonban ő ellenállt, egyikük lefogta, másikuk pedig megpróbálta erőszakkal levenni a ruhát. A sértett ellenkezett, ezért a 16 éves fiú a vállán megharapta. A mellényt végül elvették és az épületbe mentek. A sértettnek a harapástól 8 napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. Mivel a fiú azonnal jelentette az esetet a nevelőnek, így a mellényt a vádlottaknál megtalálták.

Másnap az udvaron ismét összetalálkoztak, felelősségre vonták társukat, amiért beárulta őket. Ütni kezdték a gyerek fejét. A bántalmazás alkalmas volt arra, hogy akár 8 napon belül gyógyuló sérüléseket is okozzon. A fiúkat a rendőrök őrizetbe vették, és a bíróság mindkettőjüket letartóztatta.

ÉM-SZB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s