Helyi közélet

2014.01.22. 07:44

Lezárt ügyek: idős nőket rabolt ki a páros

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik Miskolcon egy tucat bűncselekményt hajtottak végre.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik Miskolcon egy tucat bűncselekményt hajtottak végre.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 20 éves Ó. Gergő és a 20 éves M. Richárddal szemben.

A nyomozás adatai szerint a miskolci gyanúsítottak 2013 márciusában, áprilisában és májusában 12 esetben támadtak meg idős nőket, akiktől erőszakkal elvették a sértettek értékeit. Az útonállók főleg a diósgyőri városrészben hajtották végre a bűncselekményeket. A sértettektől készpénzt, mobiltelefont, esernyőt, ékszereket vettek el, de eltulajdonítottak bibliát, imakönyvet is.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

 - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában