boon-sportoldal

2011.10.21. 10:54

Labdarúgó fegyelmi ítéletek

A Magyar Labdarúgó Szövetség B.-A.-Z. megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának döntései.

A Magyar Labdarúgó Szövetség B.-A.-Z. megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának döntései.A megyei felnőtt bajnokikon kiállított játékosok közül Petránszki Péter (Meszes), Horváth Dénes (Alsóvadász) 5-5, Bazsányi Péter (Sajóbábony), Balogh Ferenc (Abaújszántó), Fodor Róbert (Sátoraljaújhely) 2-2, Hozdik Gábor (Onga), Bitó József (Szalaszend), Kálló Lajos Dávid (Szalonna), Budai János (Szerencs), Varga Balázs (Sajósenye), Balogh Norbert (Sajósenye) 1-1 mérkőzésen nem léphet pályára.

Egyéb fegyelmi határozatok:

A BTE Edelény következő bajnoki mérkőzésére szövetségi ellenőrt küldenek a sportszervezet költségére.

Sánta Zsolt, az Abaújszántó U19-es csapatának edzője, Takács István, a Sajósenye felnőtt csapatának vezetője és Jászfalvi Ferenc, a Nyírjes-Szirma rendezője írásbeli megrovásban részesült.

A Szalonna, a Mezőzombor, a Sajóörös, és a Sajósenye U19-es csapatai létszámhiányos kiállás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesültek.

A Méra U19-es csapatától jogosulatlan - az engedélyezettnél több túlkoros – játékos szerepeltetése miatt 4 büntetőpontot levontak.

A Méra felnőtt csapatától az U19-es harmadik létszámhiánya miatt 1 büntetőpontot levontak.

Galyas Tamás, a Méra U19-es csapatának vezetőjét 2012. június 30-ig a sportszakmai tevékenységtől eltiltották jogosulatlan játékosok szerepeltetésének kísérlete miatt.

A Mezőzombor pályarendszabály hiányosságok miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!